Nejnovější články

  • K čemu je nám dobrá fantazie a fiktivní příběhy?
    K čemu je nám dobrá fantazie a fiktivní příběhy?

    „Fantazie je prostředníkem k nekonečnosti,“prohlásil slavný dánský filozof Søren Kierkegaard. Pokud je tomu tak, věnujeme nejvíce času svého života vlastní nekonečnosti. Někteří lidé o sobě říkají, že nejsou vůbec nadáni fantazií a představivostí. Ale nemají pravdu. Vlastně i tato samotná věta je jen další fantazií o jejich vlastní „nefantazii“.

    Zobrazit více
  • Jak vás přílišná přívětivost brzdí v osobním rozvoji?
    Jak vás přílišná přívětivost brzdí v osobním rozvoji?

    Jsou situace, kdy je na místě druhým pomáhat, vyhovět jim a celkově být k prospěchu. I s pomocí a přívětivosti to však můžete přehnat. Pokud neznáte vlastní hranice a hodnoty, mohou vaší dobroty druzí zneužít a původně dobré úmysly se obrátí proti vám. To ve vašem osobním rozvoji či kariéře určitě není žádoucí. Dnes se dozvíte, jak s přehnanou přívětivostí zatočit a naučit se jednat ve svůj prospěch. Jen tehdy, kdy sami sebe dáváte na první místo, můžete být druhým co největším přínosem.

    Zobrazit více
  • Devět tváří člověka
    Devět tváří člověka

    Najdete se v některém z typů osobnosti, jak je definuje esoterický systém enneagram?

    Zobrazit více
  • O životních hodnotách a intimitě
    O životních hodnotách a intimitě

    Kdybych vás v tuto chvíli vyzvala, abyste si vzali papír a tužku a napsali si pět či šest hodnot, které jsou pro vás v životě nejdůležitější, věřím, že byste to neudělali. Ztráta času, že? A navíc, je to přeci jasné. Většina z nás by někde na předních místech měla rodinu, zdraví, partnera či děti, práci, někde by tam figurovalo přátelství, peníze, víra, svoboda apod. Máme v tom jasno. Nebo ne? Asi ano. Nebo spíš – řada z nás by v tom měla jasno do doby, než bychom se pokusili sepsat, kolik...

    Zobrazit více
  • Jak důležité je nastavení naší mysli pro dosažení cíle?
    Jak důležité je nastavení naší mysli pro dosažení cíle?

    Je skvělé, když v dnešní době neustále shonu, nadměrného vytížení a spousty hodin strávených v práci, najdeme čas pouze pro sebe. Když je náš volný čas využitý aktivně, ať už jakýmkoli druhem sportu, je to skvělé dvojnásob.

    Zobrazit více
  • Míň spánku, víc stresu?
    Míň spánku, víc stresu?

    Stále víc mladých lidí a dětí ponocuje. Je to problém? Podle lékařů ano. Upozorňují na to, že ponocování způsobuje nejen zdravotní, ale také sociální potíže. Velký vliv má v tomto ohledu i večerní používání moderních technologií.

    Zobrazit více
  • Co vše potřebujete pro dokonalý spánek ?
    Co vše potřebujete pro dokonalý spánek ?

    Když už ate rozhodnete investovat do své ložnice, začínáte zpravidla u postele a matrace, ty jsou bezpochyby základem kvalitního spánku. Pak přichází na řadu správná volba přikrývky a polštáře, ani bez těch se do růžova nevyspíte. Jenže ani tady cesta za opravdu kvalitním spánkem nekončí. Aby bylo všechno dokonalé, potřebujete i perfektní ložní prádlo, tedy vaše vysněné povlečení.

    Zobrazit více
  • Co může o charakteru člověka prozradit barva jeho ložního povlečení?
    Co může o charakteru člověka prozradit barva jeho ložního povlečení?

    Věci, které používáme v běžném životě, jsou podle psychologů schopny odhalit ostatním skryté rysy naší povahy. Psychologické posouzení osobnosti lze provést tak, že se zjistí, jakou barvu povlečení člověk preferuje. Oblíbená barva je odrazem temperamentu, skrytých tužeb. Co tedy může barva povlečení prozradit o jeho majiteli ?

    Zobrazit více
  • Proč bílé ložní povlečení oblíbené již mnoho let?
    Proč bílé ložní povlečení oblíbené již mnoho let?

    A kdo miluje bílé ložní povlečení, miluje i barvy, právě nádoba s barvou je, není divu, naše bílé ložní povlečení. Ukazuje se, že bílá je plnost barev a bílé ložní prádlo je celá plnost barevného, ​​vícebarevného prádla.

    Zobrazit více
  • Ložní povlečení pro holky: jak darovat pohádku malé princezně?
    Ložní povlečení pro holky: jak darovat pohádku malé princezně?

    Hlavní vlastnosti povlečení pro holky Dětská pokožka je velmi jemná, proto by povlečení mělo být vyrobeno z látky příjemné na dotek, prodyšné, ekologické a bezpečné.

    Zobrazit více
Showing 21 to 30 of 47 (5 Pages)