search

Bavlněné povlečení Mr and Mrs Right 2 Taupe

500,00 Kč
Vč. DPH

Velikost
Počet
dodání 1-5 dnů

Pokud jisté získali povlečení za pár stovek, věřte už nejde o kvalitu. Obecně platí, že čím řidší a průhlednější bavlněná tkanina, tím větší srážlivost. Gramáž (neboli váha v gramech na m2) je dána hustotou tkaní a jemností a pevností příze, z níž je povlečení složeno

Bavlněné povlečení představuje nejrozšířenější typ ložního povlečení, protože se jedná o příjemný přírodní materiál, který je mimořádně šetrný k pokožce. Bavlna je pevná a prodyšná, snáší praní i žehlení při vyšších teplotách, což je výhodné z hlediska hygieny.  

Bavlněné povlečení je dlouhodobě nejoblíbenějším a nejprodávanějším druhem povlečení z naší nabídky. Je to způsobené převážně díky výborným vlastnostem použitého přírodního materiálu - bavlny. Povlečení šijeme z příjemné a hladké 100% bavlny. Mezi základní vlastnosti bavlněného povlečení patří výborná absorbce vlhkosti a možnost celoročního použití. V zimním období udržuje teplo a v létě naopak příjemně chladí. Díky přírodnímu materiálu (100% bavlny) je povlečení určené také pro alergiky.

Jak správně pečovat o vaše bavlněné povlečení?

Povlečení z bavlny obecně snáší vyšší teploty při praní i žehlení, takže vaše ložní povlečení bude skutečně čisté, což ocení zejména alergici a rodiny s malými dětmi. Vhodné je také v době nemoci, protože máte jistotu, že z povlečení spolehlivě odstraníte pot a případné bacily. Nové ložní prádlo vyperte podle doporučení ještě před prvním použitím. Při praní vždy dodržujte pokyny uvedené na štítku produktu.

Bavlněné povlečení můžete běžně prát při teplotách 40 - 60 °C - vždy se řiďte doporučeními na vašem výrobku. Při 60 °C jsou spolehlivě zničeni roztoči. Sušte v závěsu přes šňůru, nikoli pouze za rohy, aby nedošlo k jejich vytahání. Bavlněné plátno je i přes své nesporně kladné vlastnosti mačkavé, a proto je nutné ho žehlit. 

30
289 ks

Parametry

Composition
Bavlna

Specifické reference

ean13
8719242046579
MPN
17e79c9df2f9af7a2eeac5eeb9030733
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.