search

Bamboo Single Duvet Bílá 240x220

3 600,00 Kč
Vč. DPH
Velikost (Přikrývka)
Počet
dodání 1-5 dnů

Objevte maximální pohodlí a luxus našeho balíčku bambusového povlečení: Bambusová přikrývka + polštář Dreamhouse. Díky jedinečné kombinaci vysoce kvalitních materiálů a inovativních funkcí nabízí tento balíček jedinečný zážitek ze spánku, který každou noc vytváří oázu klidu.

Bambusová přikrývka Dreamhouse je vyrobena ze 100% polyesteru s nádherně měkkým bambusovým nádechem. Výplň tvoří dutá vlákna o gramáži 350 gramů na metr čtvereční, což zajišťuje dokonalou rovnováhu mezi teplem a pohodlím. Díky své hřejivé třídě 2 je tato přikrývka ideální pro použití po celý rok. Ať už v zimě nebo v létě, vždy si užijete správnou teplotu a příjemný spánek.

Co dělá tuto peřinu opravdu výjimečnou, je její antialergická vlastnost. Je navržen tak, aby odpuzoval alergeny a roztoče, takže je ideální pro alergiky nebo citlivé dýchací cesty. Přikrývka je navíc prodyšná a reguluje vlhkost a teplo, čímž odvádí přebytečnou vlhkost a udrží vás svěží a v suchu po celou noc.

Peřina je krásně zakončena lichoběžníkovým prošíváním, které drží výplň na místě a zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla. Dodává se v luxusní tašce, díky které je radost pod touto peřinou nejen spát, ale také ji uložit nebo vzít s sebou na cesty.

Bambusový polštář Dreamhouse je dokonalým doplňkem pro optimální spaní. Díky výplni z dutého vlákna poskytuje tento polštář vynikající oporu vaší hlavě a krku, bez ohledu na to, zda spíte na boku, na zádech nebo na břiše. Polštář je lékařsky bezpečný a váží 1000 gramů, díky čemuž je měkký, chladivý a uvolňuje tlak.

Polštář je stejně jako peřina antialergický, to znamená, že odpuzuje alergeny a roztoče a je vhodný pro alergiky. Lze prát na 40 stupňů Celsia a sušit v sušičce na nízký program, což zajišťuje snadnou údržbu a dlouhotrvající svěžest.

Tento polštář o rozměrech 60 x 70 cm se perfektně hodí do většiny standardních povlaků na polštáře. Dodává se v luxusním kufříku, takže se snadno přenáší a je skvělým doplňkem vašich nezbytností na cesty.

Specifické reference

ean13
8720105667794
MPN
d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.